Sunday, 11 September 2016

UMUR DAH LEBIH SETENGAH ABAD TAPI NAMPAK MUDA MACAM 30 AN. APA RAHSIANYA?

Assalamualaikum..

Baru-baru ni seorang pengguna tegar Shaklee selama 19 tahun share kebaikan yang dia dapat sejak konsisten amal makan vitamin Shaklee. Bayangkan umur dah lebih setengah abad tapi nampak muda 30 tahun kot. Agak-agak apa rahsia beliau ya? Serius memang tak gamak nak panggil makcik atau auntie uhuhuhu...
Puan Khadijah bersyukur kerana berpeluang menggunakan produk Shaklee yang sangat jelas kefahaman tentang segenap segi. Ia menjadikan beliau tegar dan konsisten mengamalkan vitamin-vitamin Shaklee secara berdisiplin selama 19 TAHUN. Lama tau bukan 19 hari hihihi... So kalau baru makan seminggu tu agak-agak la muka nak awet muda terus cenggini kan..... Apapun untuk hasil yang terbaik kita kenalah bersabar dan tabah mengamalkannya.

Kalau produk Shaklee ni tak ok takkan lah ramai yang guna dah lama makin awet muda,makin sihat dan makin bertenaga. Tambah2 plak ada kajian #landmarkstudy yang shaklee dah buat. Lagi lah saya bertambah yakin dengan produk Shaklee. Selagi ada brand Shaklee untuk apa jenis produk pun mmg saya tak tukar brand lain dah. Nanti katanya coming soon set penjagaan baby plak. Adoila...memang tak sabar eden nunggu. Kalau nak tahu apa itu #landmarkstudy klik link kat bawah ni. Saya jelaskan details supaya anda faham :).

Landmark Study Part 1
Keputusan Landmark Study Part 2



Ini lah Puan Khadijah yang berusia 54 tahun tue. Nampak muda kan? Kulit tegang lagi tau. Kalau nak tahu apa vitamin yang beliau makan sampai dapat effect camni hubungi saya okay. Cuma saya nak reveal satu jer. Beliau adalah PENGAMAL TEGAR ESP.  So kawan2 make sure buat pilihan yang tepat dalam pilihan vitamin ni. Jangan sampai bila dah tua nanti kita plak dapat penyakit yang bukan2. Mintak simpang la kan...

Ok korang nanti saya kongsi lagi ya. Tata.....

Wassalam

- Hubungi -

Umi Kalsom Awang Hat
Pengedar Shaklee Sah Anda

SMS/Call/Whatsapp:
017-4997159

Email:
umie5zal@gmail.com


0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Copyright © Mama Ashraf.blogspot.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com