Tuesday, June 05, 2018

TESTIMONI ANAK MAKIN BIJAK BELAJAR SELEPAS AMALKAN OMEGA 3

by , in
Assalamualaikum korang. Nak cerita ni. Semalam nak dekat pukul 11 regular customer wassap umie. Tak sabar katanya nak share berita gembira. Rupa-rupanya dia nak story tentang perubahan anak dia yang berumur 6 tahun sejak amal makan Omega Guard.

Sebelum ni anak customer umie ni (Mar nama customer umie)  agak slow dalam belajar. Bila mar suruh belajar slumber je dia jawab sambil menangis otak dia tak pandai.

Tapi semalam memang buat Mar terkejut bila si anak bawak balik result periksa dapat markah antara 70-80. Mau tak terkejut maknya. Siap tanya cikgu ada ke cikgu tlg anak saya. Cikgu jawab takde puan dia buat sendiri semuanya. Allahuakbar apa lagi yang mengembirakan hati seorang ibu selain tengok anak makin pandai belajar tanpa menangis lagi.

Sekarang katanya anak dia sentiasa rajin nak belajar bila di rumah. Kejap membaca kejap mewarna.. Sejuk perut si ibu. Happy tak terkata.  Alhamdulillah ๐Ÿ˜Š. Nah baca ni testimoni hot yang umi dapat semalam ๐Ÿ˜




Ini bukan magik tau korang. Memang dah terbukti pun Omega 3 yang ada dalam setiap kapsul Omega Guard berfungsi:

✅ Meningkatkan kecerdasan otak dan minda
✅ Membantu kita lebih fokus dalam apa jua yang kita lakukan.
✅ Meningkatkan daya ingatan.
✅ Membantu mengurangkan stress dan tekanan
✅ Melancarkan aliran darah serta meningkatkan fungsi otak
✅ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh

Omega Guard bukan sahaja baik untuk minda ja tau. Jom baca ni pengakuan seorang ibu anak makin sihat sejak amal Omega Guard. klik DI SINI.

Tak yakin lagi???? Baca entry ini pulak. Omega Guard Pilihan Kakak Untuk Si Adik Yang Kurang Fokus Ketika belajar

Kalau rasa malas nak hubungi Umie korang boleh klik PEMBELIAN SECARA ONLINE untuk proses penghantaran yang terus ke rumah anda. Gitu...

Jadi tak hairan lah kan anak-anak yang dibekalkan dengan Omega Guard jauh lebih bijak, cergas, rajin serta sihat.

Jom dapatkan sebotol untuk anak-anak kita. Wassap umie di 017.4997159.