Tuesday, 6 September 2016

SET MIGTHY 3 GEMS YANG WAJIB ADA DI RUMAH

Assalamualaikum semua. Semua sihat kan? Alhamdulillah. Yang tu kita nak dengar. Hari ni kita hepi2 ja okay. Esok kan cuti hihihi....
.
Eh bulan puasa tinggal lebih kurang seminggu lebih je lagi. Ada tak sesapa yang pernah cuba Mighty 3 Gems Ramadhan? Ala set berpuasa shaklee tu. Ada ESP, Meal Shake dan Performance Drink. Saya dah cuba kesemua produk best ni hihihi...memang best. Jadi minuman pilihan saya ketika berbuka dan bersahur.
.
Memang best beb. Rasanya memang sedap. Bukan sedap ja tapi berkhasiat dan banyak manfaatnya. Takpe saya akan dedahkan kebaikan setiap produk dalam set 3 Gems ni. Benda baik kan.. Buat apa nak sorok2 😘😘😘
.
...........................................................................
.
1) Energizing Soy Protein (ESP)
.
- Protein lengkap yang mengandungi 9 asid
  amino yang badan kita tak dapat hasilkan.
- Membekalkan tenaga berpanjangan
- Memberikan rasa yang kenyang
- Membantu mengekalkan kepejalan otot
-  Glisemik rendah dapat membantu
    mengekalkan gula dalam darah yang normal
- Mengekalkan tahap kolestrol normal,
   mengekalkan kesihatan jantung dan prostat
.
2) Meal Shake
.
- Multivitamin yang lengkap untuk keperluan
   badan
-  Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah
   glisemik
- Rasa French Vanila yang enak (seperti aiskrim
   vanila) , nak makan begitu saja pun boleh
- Mampu memberikan rasa kenyang yang lebih
  lama
- Sesuai untuk kanak-kanak yang aktif,mereka
  yang selalu skip sarapan pagi dan juga mereka
yang sukar telan suplemen dalam bentuk pil
.
3) Performance Drink
.
- Membantu mengekalkan kandungan air di
  dalam badan kita
- Mengandungi imbangan elektrolit yang
   sempurna untuk mencegah dehidrasi
-  Perasa oren. Boleh dicampur bersama Meal
   Shake dan ESP atau diminum begitu saja
   tanpa dicampur
.
Haaa... Hebat kan kehebatan setiap produk dalam set 3 Gems ni. Jom dapatkan satu set untuk keluarga anda.
.
Umie
017.4997159.
.
#tsunamishaklee
#hunt2shaklee
#pengedarshakleepuchong
#set3gemsshaklee
#setberpuasashaklee


Location: Taman Saujana Puchong, Puchong, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Copyright © Mama Ashraf.blogspot.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com