Saturday, 10 September 2016

IREACH GROUP FAMILY SHAKLEE YANG PALING HAVOC

Alhamdulillah selamat sampai rumah. Aktiviti separuh hari yang sangat best. Rasa tak rugi luangkan masa join #ireachsuperstar kali ni. Sebelum ni tak berpeluang nak join.

Banyak slot2 yang sangat menarik seperti sharing2 dari mereka yang naik rank, sharing keseronokan join trip ke Orlando, sharing pemenang award bagi yang jual vivix dan set detoks terbanyak dan banyak lagi. Ya kami semua jual produk yang sama,target yang sama tapi langsung tak lokek ilmu untuk sharing tips2 berguna. Tahu kenapa? Kerana kami nak semua sama2 berjaya dan daki gunung kejayaan hingga ke puncak 💪💪💪. Best kan?

Jom korang yang masih mencari2 peluang pendapatan sampingan Shaklee under group iReach paling terbaik untuk korang bertapak. Jom layan gambar2 sepanjang event tadi berlangsung.











Best tau dapat upline dan master yang sangat sporting dan rajin turunkan ilmu untuk anak2 buah. Tengok lah siap dapat makan free lagi tau hihihi...

Sapa nak join group gempak ni contact saya tau. Contact nombor ni 017.4997159.

Ok korang lain kali saya share lagi ya....



Posted via Blogaway


Location: Taman Saujana Puchong, Puchong, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Copyright © Mama Ashraf.blogspot.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com