Wednesday, 1 February 2017

APA PATUT BUAT BILA BADAN SELALU PENAT TAK BERTENAGA?

Pernah tak korang bangun pagi dengan badan yang lemah longlai.  Datang kerja pun alahai lemah gemalai ja bila berjalan. Memang penat lain macam ja.  Apa yang korang buat kalau jadi gitu?

Macam saya bila badan rasa lemah longlai, tak bertenaga cepat2 saya cari cik B Complex ni.  Selalunya saya akan makan 2 biji selepas heavy breakfast.  Memang bertenaga ja lepas tu.



Yang bagus tentang B Complex ni dia punya tugas banyak tau.  Bila makan benda manis dia tolong kontrol kadar serapan gula dalam darah kita. Tapi jangan la terover manis sesangat plak tau hahaha... Cian dia.

Bila kita makan then consume B Complex  makanan tersebut cik B ni tolong tukarkan kepada tenaga. Sebab itu rasa macan boost energy tau hihihi....

Lagi... B Complex ni untuk kecantikan jugak tau.  Dia bantu kita kontrol stress, relaks dan tenang. So automatically hormon stabil dan kesihatan pun ok. Seri pun naik ke wajah.  Gitu 😉😉😉😉.

So korang kalau rasa macam selalu lomah badan amik la B Complex ni.  Ala... 1 botol baru RM53.75 saja tau.  Takde gst tau.

Meh contact ahkak ya.  Ni no yang patut Korang kol 😁😁 👉 017.4997159. Kalau untung korang tinggal area Puchong boleh ja saya cod 😉.

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Copyright © Mama Ashraf.blogspot.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com