Sunday, 14 August 2016

KESAN MELECUR AKIBAT TERKENA AIR PANAS HILANG 90% DALAM 1 MALAM SAHAJA DENGAN VIVIX

Assalamualaikum 

Peristiwa yang saya nak cerita ni berlaku pada 10 Ogos jam 5 petang.  Waktu tu saya tengah standby nak drive keluar dari tempat parking Hotel Concorde Shah Alam. Baru lepas habis training kat Concorde Hotel.Tiba-tiba ada wassap masuk bertalu-talu.  Sapa la yang wassap ni. Terus saya amik henpon dan baca.

Rupa-rupanya wassap dari sahabat saya yang tengah runsing sebab anak dia baru ja melecur teruk kat kawasan muka dan leher akibat terkena air panas. Kesian sangat. Dia tanya apa patut dia buat untuk cepat sembuhkan kesan melecur kat muka anaknya.  Otak ligat memikir apa ya produk yang sesuai untuk cepat sembuhkan kesan melecur kat muka dan leher anak kawan saya ni.



Gambar tu waktu mula2 kena air panas. Waktu tengok gambar tu terus rasa tersayat hati ni uhuhu.... Baby kot.  Mamanya mesti la lagi sedih uhuhu... Kalau korang kat tempat dia apa yang korang rasa?  Sob3x..... Bila kena air panas tu kawan saya ni immediately apply krim herbal blend kat muka dengan badan anak dia. Kebetulan plak kawan saya ni memang selalu standby krim herbal blend kat rumah. Kesan lecur terus kering. Doktor pun terkejut kesan lecur boleh kering dalam masa sehari.

Bila kawan tanya apa patut dia buat terus saya teringat kawan saya ni pernah beli ESP dan Vivix dari saya.  Kebetulan pulak 2-3 minggu lepas ada sideline share testimoni dia buat masker untuk hilangkan kesan lecur dengan esp + Vivix.  Terus suggest kawan buat cara yang sama. Ada nada hepi dalam wassap dia yang seterusnya. Dalam hati ni terus berdoa dan berharap agar berhasil la cubaan kawan saya ni. Semoga Allah permudahkan usaha dia.

Petang semalam selepas 2-3 hari kisah anak kawan saya ni tergerak hati nak follow up samada berhasil atau tak usaha kawan saya. SubhanaAllah memang Allah nak mudahkan usaha kawan saya ni.  Katanya ESP dah abih. So dia tawakkal sapu Vivix ja kat muka anak dia. Tu pun dia buat sekali ja.  Nak menangis rasanya bila tengok kesan yang sangat menakjubkan.



Kesan melecur tu hilang hampir 90% hanya dengan sekali sapuan Vivix. Tempat kawasan yang dia sapu Vivix bertukar jadi kulit mati. Esoknya kawasan tersebut dah tumbuh kulit baru. Saya yang baca rasa hepi sangat2. apatah lagi mamanya sendiri kan. Sekarang kawan saya continue sapu krim herbal blend kat muka dan badan yang melecur.


Betul lah apa yang diberitahu selama ni.  Antara fungsi Vivix ialah menggantikan sel2 dna yang dah rosak dan menggantikannya dengan sel2 dna yang baru.  Dalam kes kawan saya ni sel2 kulit yang dah terjejas akibat melecur mati dan diganti dengan sel kulit yang baru.

Nampak tak betapa Vivix boleh juga dijadikan first aid paling mujarab kat rumah kita. Memang pelbagai guna.

Begitula ceritanya. Sumpah saya tak tipu saya rasa bersyukur sangat dapat bantu kawan yang dalam kesusahan dengan asbab Vivix. Kita merancang dan usaha Allah juga yang tentukan keberhasilannya.


Sapa yang teringin nak cuba Vivix dan Herbal Blend jom hubungi nombor saya untuk maklumat lanjut. Saya yakin sangat anda takkan menyesal. Vivix bukan saja boleh hilangkan kesan melecur akibat air panas saja tapi Vivix juga boleh bantu kurangkan kandungan gula dalam darah, bantu betulkan kitaran haid, betulkan hormon, untuk kesihatan yang menyeluruh dan banyak lagi.

Untuk pertanyaan lanjut dan konsultasi eksklusif, hubungi saya di 



- Hubungi -

Umi Kalsom Awang Hat
Pengedar Shaklee Sah Anda

SMS/Call/Whatsapp:
017-4997159

Email:
umie5zal@gmail.com

Shaklee ID:
1096881

Location: Seri Kembangan, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Copyright © Mama Ashraf.blogspot.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com