Wednesday, 24 August 2016

KEPUTUSAN LANDMARK STUDY - SHAKLEE PART 2





Ni sambungan dari Landmark Study Shaklee semalam...

Hasil daripada Landmark Study yang dijalankan oleh Dr. Gladys Block terhasil lah graft kat dalam gambar ni.

1) Warna biru - Mewakili mereka yang langsung tak makan suplemen
2) Warna merah - Mewakili mereka yang makan suplemen selain shaklee
3) Warna Hijau - Mewakili mereka yang  makan suplemen Shaklee lebih dari 20 tahun




Anda lihat sendiri keputusannya. Mereka yang mengamalkan produk Shaklee mempunyai potensi terkena penyakit berbahaya jauh lebih rendah berbanding mereka yang langsung tak makan suplemen. Dan suprisingly mereka yang mengambil suplemen brand lain mempunyai potensi terkena penyakit berbahaya jauh lebih tinggi berbanding mereka yang langsung tak makan suplemen. Tapi jangan salah sangka ya graf yang terakhir tu menunjukkan HDL (Kolestrol baik) yang badan kita sangat-sangat perlukan. Pengamal produk Shaklee terbukti mempunyai kadar Kolestrol baik paling tinggi. Kolestrol jahat (LDL) tau.

Jadi kumpulan mana yang lebih baik? Sudah tentu lah kumpulan hijau kan... Harus diingat kesan pengambilan suplemen atau vitamin yang selamat akan menampakkan kesan untuk tempoh jangkamasa panjang. Sebab itu la bagi yang baru mengamalkan pengambilan produk-produk Shaklee mohon banyakkan bersabar kerana setiap badan manusia sangat unik dan lain tahap rekasi terhadap makanan tambahan.

Hanya Shaklee sahaja yang berani mengambil risiko untuk mengadakan Landmark study ke atas produk2 mereka sendiri. Roger Barnett memang bukan calang-calang businessman. Bagi beliau menghasilkan produk yang terbaik memerlukan penelitian, bukti secara saintifik bagi menjami kredibiliti Shaklee sebagai antara pengeluar makanan tambahan terhebat dunia. Tak hairan lah beliau sanggup menghabiskan 250 million setiap tahun untuk RND dan research berkaitan produk2 yang dihasilkan.

Jelas tak? So jangan lah ditanya lagi kenapa saya sangat2 yakin dengan produk2 shaklee. Bagi saya harga untuk setiap produk Shaklee sangat2 berbaloi untuk pulangan kesihatan saya dan keluarga untuk jangkamasa panjang.

Semoga dengan perincian keputusan hasil Landmark Study ini dapat menghuraikan ketidakyakinan anda tentang produk2 keluaran Shaklee.  Ini lah dia produk makanan tambahan bertaraf dunia, high class dan berkredibiliti tinggi. Jika anda dah pun mengamalkannya ya anda lah pengguna world class.

Tak kenal maka tak cinta kan. Kalau dah yakin dan nak cuba produk Shaklee boleh hubungi saya di 017.4997159. 
Location: Puchong, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Copyright © Mama Ashraf.blogspot.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com