Tuesday, 17 November 2015

CARA MAKAN GLA SHAKLEE UNTUK MUDAH HAMIL

Assalamualaikum.....


Bila kita mendirikan rumahtangga secara automatik mesti ada keinginan nak menambah zuriat keturunan sendiri. Lelaki ke perempuan belakang kira yang penting zuriat dari rahim sendiri. Anak pengikat hubungan suami isteri dan merapatkan kekeluargaan kedua-dua belah pihak.


Namun siapa kita untuk menidakkan kuasa Allah. Setiap dari kita diduga dengan dugaan yang berbeza-beza sesuai dengan kemampuan kita untuk menanggungnya. Tapi... kita tetap kena berusaha sedaya upaya kita dan berserah.

Vivix Pilihan Terbaik Untuk Betulkan Kitaran Haid dan Kesuburan


GLA Complex memang antara suplemen yang terkenal di kalangan mereka yang mengalami masalah kitaran haid tak menentu dan masalah kesuburan. Namun sebenarnya pilihan yang paling terbaik dan lebih menyeluruh ialah Vivix Shaklee. Ia adalah suplemen yang bersifat anti oksidan yang sangat tinggi dan membaiki masalah dalaman kita hingga ke tahap sel.


Testimoni Puan Nana yang berjaya hamil setelah mencuba Vivix Shaklee sebagai salah satu usaha beliau untuk mendapatkan cahayamata




Testimoni mengenai seorang pengguna di mana kitaran haid beliau kembali lancar setelah mencuba Vivix.


Alternatif lain bagi yang mempunyai bajet yang agak terhad ialah GLA Complex. Saya nak share sket ilmu baru tentang GLA Complex Shaklee. Ramai yang tahu kan GLA ni memang terkenal dengan supplemen untuk betulkan kitaran haid dan juga salah satu produk yang terdapat dalam set kesuburan. So mesti ramai yang nak tahu cara makan GLA Shaklee untuk mudah hamil. Yela beli sudah tetiba cara makan tak betul, kan ke naya jadinya.

Apapun harus diingatkan setiap orang ada cerita mereka yang tersendiri. Badan kita pun unik sangat dan tak sama dengan orang lain. Ada yang bila makan vitamin cepat benor berkesan. Ada yang amik masa yang lebih berbanding orang lain. Sebabnya kita tak tahu apa yang kurang di dalam badan kita. Suplemen bertindak mengisi kekurangan nutrisi dalam badan kita. Walau apapun jangan mudah putus asa. Jangan mengalah kalau dah abis sebotol GLA Complex masih belom hamil. Pastikan puan konsisten makan sehingga membuahkan hasil. Dan jangan lupa teruskan berdoa mintak pada yang Esa.

2 Rahsia Cara Makan GLA Complex Shaklee Untuk Mudah Hamil


Macam ni caranya ye. Ada 2 situasi cara makan GLA Shaklee

1- Period/Kitaran Haid teratur


Kira kitaran haid anda (kitaran haid berbeza bagi setiap individu)


Contohnya : 28 hari / 2 = 14 hari


Maka cara makannya ambil GLA Complex setiap hari dari hari pertama haid sehingga hari ke 14.


Cukup 14 hari stop amik GLA sehinggalah haid yang seterusnya. In case haid tak datang, sila la pergi beli pregnancy test dengan kadar yang segera. Manatau kot-kot ada isi kat dalam kan :).

2- Period/Kitaran Haid TIDAK Teratur


Amalkan mengambil GLA Complex SETIAP HARI SETIAP 8 JAM (3x sehari).


Ulang setiap hari sehinggalah puan pasti kitaran haid dah normal serta teratur.


Bila haid dah teratur follow cara makan nombor 1 di atas.




Jadi jangan lengah-lengah lagi. Cepat hubungi saya dengan segera di 017.4997159 (Umie) samada secara sms,whatsapp atau call. Penghantaran secara cod disediakan di sekitar Puchong, Putra Height dan juga Shah Alam. Anda juga boleh dapatkan supplement lain mengikut keperluan anda. Jika menginginkan konsultasi dari saya pun boleh. Percuma sahaja.  Saya sentiasa mementingkan service selepas pembelian yang terbaik.

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Copyright © Mama Ashraf.blogspot.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com