Friday, 1 July 2016

CARA MUDAH DAN SELAMAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN C TERBAIK


Saja nak tanya la ada tak sesapa kat sini yang mampu makan 7 biji oren sekali dengan kulit setiap hari?  Pastu plak mampu cari buah oren organik yang confirm2 organik, semulajadi dan takde tabur2 langsung chemical?

Kalau ada yang memang amal cenggini hari2 memang korang tak perlu amalkan vitamin C Shaklee.  Umie mengaku siap-siap memang tak mampu. Sebab itu umie pilih jalan mudah.  Telan ja 2 biji vitamin c yang bersamaan dengan 14 biji oren beserta kulit setiap hari. Dan umie dapat khasiat yang sama macam mkn oren setiap hari.

Buat apa nak susah2 kan?  Shaklee kan hado.  Selamat, berkesan dan semulajadi.
.

Vitamin C Shaklee murah dan berbaloi. Betul Ker? 


Sebotol Vitamin C ada 180 biji

Kalau makan 1 biji sehari >>>> Cukup untuk 6 BULAN

Kalau makan 2 biji sehari >>>> Cukup untuk 3 BULAN

Harga sebotol = RM92.50/180
                       = RM0.51/sebiji

Murah ke berbaloi????

Kalau nak baca kebaikan Vitamin C boleh klik link ni Kebaikan Vitamin C Shaklee


Apa tunggu lagi. Kalau betul-betul berminat boleh hubungi Umie ya. Free konsultasi untuk korang.


Umi Kalsom
017 4997159
Pengedar Shaklee Di Puchong
COD Area : Puchong, Bandar Kinrara, Saujana Putra, Putra Height, Shah Alam
FB : Umi Kalsom Awang Hat
FB Page :Pengedar Shaklee Puchong - 0174997159
Instagram : www.instagram.com/@umikalsomawanghat

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Copyright © Mama Ashraf.blogspot.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com