Friday, 10 July 2015

DISH WASH SHAKLEE PENCUCI PINGGAN YANG SELAMAT SERTA LEMBUT PADA TANGAN

Assalamualaikum semua.

Salam pagi jumaat. Hari yang indah di pagi yag indah. Memang bersyukur masih lagi bernafas di pagi ini. Hari saya nak share sikit tentang pencuci pinggan yang selamat serta lembut pada tangan.

Saya tahu memang berlambak sangat pencuci pinggan di pasaran. Botol kecik ada botol besar pun ada. Ada yang wangi perisa oren la perisa strawberry la. Persoalannya tahu kah kita betapa banyak bahan kimia yang ada dalam setiap botol? Sejauh manakah bahan kimia ini selamat pada badan kita? Yakin kah kita pinggan mangkuk yang kita cuci bersih tu tak terkesan dengan bahan kimia yang ada dalam bahan pencuci pinggan?

Sebabkan faktor-faktor di atas lah saya mengambil keputusan untuk memilih Get Clean Dish Wash Shaklee pencuci pinggan yang selamat serta lembut pada tangan. Kenapa saya suka sangat dish wash ni? apa yang istimewa sangat?


Get Clean Dish Wash ni ada keistimewaannya :



  • Lembut pada tangan
  • Semulajadi berasaskan tumbuh-tumbuhan
  • tahan lama kerana kepekatannya
  • menjadikan pinggan bersih berkilau
  • Magik. Guna beberapa titisan sahaja dapat cuci timbunan pinggan mangkuk bertingket-tingket dalam sinki.

Tahukah Anda ?


Kebanyakan pencuci pinggan mengandungi surfaktan yang berasaskan petroluem dan bahan pencuci seperti Diethanolamine dan Sodium dedecylbenzensulfonate. kedua-duanya boleh merengsakan kulit dan mata.

Macam Puan Salwa ni memang dari dulu dia guna Dish Wash Shaklee pencuci pinggan yang selamat serta lembut pada tangan. Memang dia sangat-sangat rekemen setiap surirumah bertukar kepada pencuci pinggan yang mesra alam dan selamat pada tangan.



Sabun Pencuci Pinggan Mangkuk Halal, Berkesan & Jimat from iReach HD on Vimeo.


Masih tak yakin lagi dengan Dish Wash Shaklee ?

Kelebihan dan Perbezaan Shaklee Berbanding Jenama Lain



Selamat


  • Tidak bertoksik
  • Hipoalergik ( tidak menyebabkan alergik)
  • Tanpa klorin
  • Lembut pada tangan
  • pH seimbang
  • Tanpa bahan kimia berbahaya

Berkesan

  • Sangat berkesan untuk tanggalkan kotoran berminyak
  • Formula pekat. pakai sikit ja sudah cukup untuk basuh pinggan yang banyak
  • Buih sabun memang tahan lama

Mesra Alam

  • Ramuannya semulajadi diekstrak daripada jagung dan kelapa
  • Biorosot
  • Tanpa fostat
  • Botol boleh dikitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan

Hebat kan? Saya memang yakin dan percaya dengan setiap produk shaklee. Memang tak ragu-ragu pun.



So tak payah fikir-fikir lagi. Setiap botol cuma berharga RM30 SAHAJA. Sekiranya berminat bolehlah hubungi saya tanpa ragu-ragu okay...


0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Copyright © Mama Ashraf.blogspot.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com