Saturday, 22 April 2017

VIVIX JALAN-JALAN DI PULAU REDANG

Assalamualaikum.

Petang semalam selamat menjejakkan kaki ke Mutiara Beach Resort. MasyaAllah sampai ja terus terpana dengan air laut yang sangat-sangat cantik. Terus segar mata nih.


Itu dari jeti tau. Air laut sangat lah jernih. Jom layan mata tengok banyak lagi gambar-gambar best. Dan jangan taktau model utama dalam gambar cik Vivix hihihi....










Cantik kan pemandangan kat Pulau Redang?😍😍. Kalau korang nak tau rate ke apa ke boleh klik link nih Mutiara Beach Resort Pulau Redang.

Untuk order Vivix boleh cuba 2 cara nih :

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

 Cara 2 – Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran ke rumah anda adalah percuma sekiranya anda berada di sekitar Puchong. Saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Putra Height, Saujana Puchong dan Saujana Putra. 

Umi Kalsom Awang Hat
Call/SMS/Whatsapp : +6017.4997159

6 comments:

  1. cantiknya pasir dan semua yang ada kat situ umi...nak pergi jugakkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat best atie 😍😍😍. Santai ja. Lepas ni atie plak send gambar kat umi 😍😍

      Delete
  2. Cantik pulau redang.
    Ramai share kebaikan vivix. Tak tahu bila ada rezki nk bli. .

    All the best dlm biz shaklee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cantek sis. Saya doakan sis dimurahkan rezeki untuk cuba Vivix. Nanti boleh cari saya ya 😉

      Delete
  3. DONE follow...followback pls

    ReplyDelete
  4. cantiknya laut diaaa.. memang double double terpukau :D

    ReplyDelete

Follow by Email

Copyright © Mama Ashraf.blogspot.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com