Tuesday, 25 April 2017

HEAD OFFICE SHAKLEE BARU YANG PENUH ELEGAN DAN HEBAT

Hari ni head office Shaklee yang baru dah selamat dirasmikan. Jeles ai tengok ramai yang buat live video lawatan pertama diorang. Cheq takleh pi sebab kerja.

Tapi tengok gambar-gambar yang diorang share memang teruja sangat-sangat weh. Konsep baru ialah "pick and pay". Korang boleh tengok dan pilih sendiri produk yang korang nak. Bawak pi kaunter dan bayar. Ala-ala supermarket gitu.

Dengar kata tempat meeting pun best. Parking pun lebih convenient 😍😍😍. Taknak banyak cakap. Jom layan gambar-gambar kat bawah ni. No telefon dan fax tak tukar. Still maintain yang sama. Jom layan gambar-gambar kat bawah nih.









Best tak head office Shaklee yang baru?kan.... Takpe kalau korang dok jauh boleh ja order online. Kalau yang bukan ahli boleh ja order dengan saya. Hubungi 017.4997159.  


0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Copyright © Mama Ashraf.blogspot.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com