Wednesday, 3 September 2014

Cara Makan Set Kurus Yang Betul

Ramai consumer yang masih tak tahu cara makan set kurus yang betul. Akibatnya pengambilan supplement tak mendatangkan hasil seperti yang diharapkan. Hasilnya consumer akan give up dan stop amik supplemen. Seluar jeans dulu masih tak boleh pakai lagi, butang seluar jeans sikit je nak putus, kurangkan makan pun tak kurus jugak

Sebab tu la saya luangkan sedikit masa untuk berkongsi cara makan set kurus bajet Shaklee iaitu Lecithin + Alfalfa.







* Ambil 3 biji selepas makan tengahari
* Ambil 3 biji selepas makan malam
* Minum air sekurang-kurangnya 3 liter sehari














* Ambil 3 biji selepas makan tengahari
* Ambil 3 biji selepas makan malam
* Minum air sekurang-kurangnya 3 liter sehari






Kenapa Perlu ambil Selepas Makan?

Sebabnya Lecithin bertindak sebagai detox. Ia mengecilkan dan memecahkan lemak-lemak dalam badan kita supaya mudah ia mengalir keluar bersama urine dan najis.
Alfalfa pulak berfungsi untuk membuang lemak,toksin dalam badan. Kalau ambil sebelum makan apa yang lecithin dgn alfalfa boleh pecah dan buang? betul tak?

Kenapa Harus Minum Air Yang Banyak?


Air yang cukup untuk badan kita adalah 3liter sepanjang 1 hari. bermakna 2 botol besar air mineral. Sekiranya badan kita kekurangan air, ia boleh mengganggu penyerapan vitamin dalam badan.

Saya nak share video tentang mak gemok yang nekad nak kuruskan badan lepas bersalin. Nak tahu tengok ler sendiri......




Kurus Selepas Bersalin Sampai Turun 20kg! Wow! from iReach HD on Vimeo.

Hebat kan? Nak tahu cubalah sendiri...........



Cadangan Set Kurus Shaklee




Semoga lepas ni anda akan dapat hasil yang optimum. Ingat tau konsisten pengambilan sekurang-kurangnya 3 - 6 bulan. Jika berminat untuk tahu cara pengambilan produk slimming yang lain bolehlah hubungi saya seperti tertera di bawah nie.....


Nama :  Umi Kalsom Bt Awang Hat
Call/SMS/Whatsapps: 017 499 7159
Email : umie5zal@gmail.com
Blog : www.mamaashraf.blogspot.com


0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Copyright © Mama Ashraf.blogspot.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com