MASALAH JERAWAT DAH TAK ADA LAGI. APA RAHSIANYA?

Masalah jerawat dan wanita ni memang tak dapat dipisahkan. Naik sebiji ja riuh sekampung. Stress ya amat. Nak-nak plak kalau naik seketul kat tengah-tengah batang hidung hahahaha...

Ni ha meh baca perkongsian sis manis ni tentang masalah beliau yang mudah benor naik jerawat di muka. Ni testimoni sebenar bukan tipu tipu tau. 

=========================================================================


Jerawat saya asyik naik di bahagian pipi & dagu sejak beberapa tahun dulu. Mujurlah tak tinggalkan parut kawah yang berlubang-lubang tu kat muka.
Mungkinlah sebab saya ni jenis konsisten ambil ESP & SR Vita C. Sekali sekala ada selit jugak dengan kolagen Shaklee tu.
Kemudian saya ada ambil GLA untuk stabilkan hormon. Kini, jerawat hanya muncul ketika bendera merah je (datang haid) & dah taka da kesan tinggalan yang teruk macam dulu-dulu.

Mula consume esp dgn vita c sejak thn 2013, time tu rasa kulit lembut je. Then sejak thn 2015 jerawat asyik naik non-stop, mgkn sibuk dgn keje kat site.

Walaupun jerawat naik silih berganti, kulit maintain lembut dan takde parut-parut berkawah yang ditinggalkan. Time tu memang terus je konsisten dengan ESP dan SR Vitamin C. GLA dan Kolagen pun ambik jugak sekali sekala.
Best gilerrrrr...especially Kolagen tu. Bangun pagi lembut dan fresh je muka. ESP (Energizing Soy Protein) dengan SR vita c memang membantu mengelakkan kulit muka saya jadi berparut teruk akibat jerawat yang non-stop suatu ketika dulu.
GLA tu pun bantu stabilkan balik hormon saya yang asyik up & down je ni 😁 . Sekarang Alhamdulillah, jerawat dah takut nak naik banyak-banyak J



Kulit muka lebih mulus tanpa jerawat.

Energizing Soy Protein (ESP)
  • Mengandungi asid amino penting untuk membina ototm kuku,rambut,darah,organ,kulit dan lain-lain. Pengambilan protin kunci kepada awet muda
  • Kacang soya merupakan satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isolflavanes yang berfungsi untuk mengawal hormon wanita, merendahkan kolestrol,cegah osteoporosis dan sakit jantung
  • Merangsang pembentukan semula kulit dan otot
  • Mengurangkan kedutan
  • Agen anti penuaan, mengembalikan radian kulit, dan kepejalan otot
  • Mengurangkan kesan parut 
  • Membaiki pigmentasi,kedutan dan kesan tua

GLA Complex
  • Pengambilan jangkamasa panjang akan melambatkan penuaan,mengetatkan uterus 
  • Memperbaiki inflamasi kulit - mengurangkan inflamasi kulit dan memperbaiki bintik penuaan
  • Melambatkan monopause
  • Memberi tone kulit pada kulit dan otot untuk membantu wanita mencapai bentuk badan yang cantik dan ideal.

Vitamin C

  • Merangsang pembentukan kolagen yang membantu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik
  • Mencantikkan kulit - pengambilan vitamin C setiap hari membantu untuk mendapatkan kulit yang lebih cerah
  • Melambatkan penuaan
  • Menyekat pigmentasi


Kolagen Powder

  • Membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula rambut
  • Kuku akan menjadi lebih kuat, bintik putih akan hilang dan pangkal kuku akan mengekalkan warna yang sihat
  • Kulit akan jadi kurang kering dan elastisiti akan bertambah baik
  • Kulit lebih cepat untuk sembuh dan membantu mengurangkan parut
  • Membantu menghilangkan tanda penuaan terutamanya di bahagian belakang tangan.


Cepat-cepat hubungi saya ya untuk dapatkan set ini. Klik   Set Radiant 4 untuk pembelian secara atas talian.

Jika anda inginkan HARGA LEBIH MURAH daftarlah sebagai ahli dengan klik link JOIN AHLI DENGAN UMIE . Banyak manfaat yang akan anda dapat seperti:

  • Harga ahli yang jauh lebih murah
  • Konsultasi percuma sepanjang masa secara online atau offline
  • Support group yang sangat friendly
  • Cash rebate jika memenuhi syarat yang ditetapkan

Jadi apa tunggu lagi :).

Umi Kalsom
Call/SMS/Whatsapp : 017-4997159

No comments:

Post a comment