TIPS UNTUK DAPAT WAJAH LEBIH MUDA JELITA SEDEKAD DARI USIA SEBENAR

Semua orang kat dunia ni samada wanita atau lelaki nakkan wajah sentiasa jelita,kacak,cantik dan awet muda. Takde sesapa pun yang suka kelihatan tua sedangkan umur masih muda.

Lagi suka kalau dapat wajah lebih muda jelita sedekad dari usia sebenar. Pendek kata bila orang teka umur tu sokmo salah sebab ingat lebih muda hihihi...

Korang tahu tak sebenarnya dah ada caranya untuk wajah kita kelihatan lebih muda sedekad dari usia asal kita?

Memperkenalkan Youth Skincare terbaru keluaran Shaklee dengan moto KEKAL MUDA JELITA.  Haa moto pun dah gempak kan? Teruskan membaca kerana umie akan terangkan keistimewaan Set Youth ni dan fungsi setiap produk di dalamnya supaya korang teruja nak try hiiii.....



Keistimewaan Youth Skincare


  • Youth menawarkan produk yang dicipta secara harmoni dengan alam semulajadi malah dibuktikan secara klinikal iaitu memberikan anda keputusan klinikal tanpa kompromi
  • 100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda
  • Dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit atarabangsa, Indeks Usia Kulit mengukur kehadiran tanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal yang berasaskan fakta
  • 2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekah lebih muda.
  • 100% berasaskan tumbuhan
  • BEBAS dari 1500 bahan yang berbahaya tapi selalu digunakan dalam produk penjagaan wajah
  • Hipoalergenik
  • Non-Comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
  • Diuji oleh ahli dermatologi
  • Diuji oleh ahli oftalmologi

Bahan-Bahan Yang Digunakan 


1. Muscadine Grape

  • Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses paten melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin

2. Lotus Japonicus

  • Youth Complex yang dalam proses paten digabungkan dengan Lotus Japonicus mengaktifkan protein Youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen,elastin dan fibrilin. Youth Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract yang memberikan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

3. Apple Stem Cell Extract

  • Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut lebih lama.

4. Schisandra Chinensis Fruit Extract

  • Secara tradisionalnya herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit lebih muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan anti oksida.

5. Vital Repair+ Complex

  • Vital Repair Complex yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin -vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Set Lengkap Penjagaan Kulit Youth


Dah baca dah bahan-bahan istimewa yang ada dalam produk Youth? Terdapat enam produk dalam Set Youth. Jom umie terangkan kelebihan dan fungsi setiap satu produk tersebut.


1. Luminous Gel Oil Cleanser

3- dalam 1 serta tidak mengandungi sabun, pH seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci  dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya.

Bahan utama dalam Luminous Gel Oil Cleanser ialah Vital Repair, Muscadine Grape Extract dan Esktrak Alga Hijau yang menghaluskan kulit.

2. Perfecting Skin Toner

Bebaskan kulitmu dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia dirimu yang lebih cerah dan berseri. Lakukan lebih dari biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting, polifenol dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit lebih berseri.

Bahan utama ialah Vital Repair, Muscadine Grape Extract dan Esktrak Alga Hijau yang meremajakan kulit.

3. Youth Activating Serum

Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex membantu mengalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel serta membuatkan kulit lebih muda dan keserian lebih unggul. Gitu.....

Bahan utama ialah Apple Cell, Lotus Japonicus dan Vitamin A Berkapsul

4. Age Defense Moisturizer - SPF 50

Melindungi, menyuburkan dan melembapkan kulit serta meningkatkan penampialn keseluruhan tona kulit secara menyeuruh. Lindungi kulit dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB.

Bahan utama ialah SPF-50, Vital Repair+ Complex dan Muscadine GRape Extract

5. Advanced Renewal Night Cream - Light

Esktrak Alga Marin, Muscadin Grape dan Lotus Japonicus serta anti oksida yang lain mengalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa sedang tidur. Campuran botanikal khas kami merangsang penghasilan kolagen dan elastin,membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda,licin dan cerah.

Bahan-bahan utama ialah Vital Repair Complex, Schisandra Chinensis dan Lotus Japonicus.

6. Radiance C + E

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan Vitamin E serta ekstrak sel raspebri membantu untuk menegang, mencerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia,melicinkan tesktur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Kapsul berdos tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan utama Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi.

Hebat sangat set Youth ni. Pre order dibuka sekarang. Boleh hubungi Umie di 017.499 7159. Penghantaran akan bermula pada March 2018.

3 comments:

  1. hi. jom la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete