Tuesday, 21 October 2014

HARGA ESP SHAKLEE




Sana sini orang dok cakap tentang kehebatan dan keistimewaan ESP Shaklee. Apa yang hebat tentang ESP Shaklee nie? Jom saya terangkan bagi paham hehehe... Untuk bagi korang lagi paham saya selitkan video tentang Shaklee Effect yang dikongsi oleh pengguna ESP. Haa... nak tahu kena la baca sampai habis.......


Fakta Penting Tentang ESP


* Makanan tambahan protin berasaskan soya yang hanya mengandungi "non GMO" (non-Genetically Modified Organism).
* Menghasilkan 9 asid amino penting yang tak dapat dihasilkan oleh badan manusia,
* 1 hidangan ESP Shaklee =2x kali ganda daging=4 kali ganda telur=12 kali ganda susu rendah lemak.
* Low Glisemik (Rendah GI) yang bermaksud glukos dibebaskan secara perlahan-lahan ke dalam darah. So takyah risau kadar gula dalam darah kita naik.



Kenapa Protin Penting Kepada Tubuh Kita?



Protin yang ada dalam ESP Shaklee adalah bahan utama pembentukan pelbagai organ dan tisu dalam badan.


Kesan Jika Kurang Protin



  • Kelemahan pada sistem imun untuk lawan penyakit,
  • Masalah lebihan air yang tinggi dalam badan.
  • Kehilangan kepejalan otot
  • Perubahan warna rambut
  • Bantut pertumbuhan
  • Masalah penghadaman
  • Masalah penghasilan darah yang boleh membawa maut.  


Antara Manfaat Utama ESP Shaklee


  • Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.


  • Untuk wanita yang sedang pregnant macam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran


     

  • Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.

  • Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.


  • Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.


  • Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.


  • Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!


Harga yang SANGAT2 MURAH & BERBALOI...... RM1xx untuk SETIAP CANISTER. Memang tawaran yang paling ohseme okay.... (nak dapat harga gempak mania hubungi saya okay)

Jika beli 6 canister dalam bulan ini anda akan DAPAT 1 ESP SHAKLEE SECARA PERCUMA serta KEAHLIAN SECARA PERCUMA.

ADA LAGI.......KOS PENGHANTARAN JUGA ADALAH PERCUMA..........

Tunggu apa lagi cepat2 hubungi saya UNTUK HARGA YANG LEBIH MURAH sebelum terlambat hehehe... In Sha Allah dengan setiap pembelian akan disusuli dengan konsultasi secara percuma ye.




Pengedar Sah Shaklee Puchong Selangor : Umie (Shaklee ID 1096881)

017 499 7159 (whatsapp/sms)

umie5zal@gmail.com

Umi Kalsom Awang Hat (facebook)

COD : Puchong, Shah Alam, Saujana Putra 


Berminat nak berbisnes shaklee? Saya akan ajar pelbagai RAHSIA group kami yang tak ada pada group orang lain (Klik sini)







0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Copyright © Mama Ashraf.blogspot.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com