Wednesday, 4 February 2015

BAYI ANDA DIJANGKITI RUAM?ATASI DENGAN CARA SEMULAJADI DAN SELAMAT

Ibu mana yang tak risau bila badan dan muka anak naik ruam merah-merah. Kita yang tengok pun tak selera apa lagi si kecil yang tak reti nak cakap "mama saya gatal sangat kat muka nie, tolongla garu". Memang sedih beb.

Saya sendiri bulan lepas waktu tukar lampin anak perasan merah-merah kat bahagian punggung anak. Patutla tengah tidur pun anak asyik menggaru ja. Mula gelabah cari krim sapu kat tempat naik ruam tu. Nasib baik lah saya memang selalu simpan stok Krim Herbal Blend Pelbagai Guna. Cepat-cepat sapu kat bahagian yang kena ruam. Asal tukar lampin,lepas mandi,sebelum tidur mesti saya sapu krim Herbal Blend kat tempat gatal. Dalam 3 hari macam tu perasaan kesan ruam tu dah hilang 100%. Since that day (speaking la pulak hehehe....) saya memang jadikan amalan sapu herbal blend kat badan anak especially bila perasan badan anak mula dah ada kesan lebam-lebam dan ruam-ruam. Maklumlah budak tengah lasak kan hehehe....




Kenapa saya pilih Krim Herbal Blend Pelbagai Guna?


Sebab utama saya pilih Krim Herbal Blend Pelbagai Guna ni adalah kerana ia adalah semulajadi dan tiada chemical. So selamat untuk bayi saya. Saya memang dah target dari awal lagi nak cuba kurangkan anak dari sebarang bahan yang ada chemical. So nie antara langkah pertama saya.

Yang kedua sebab ia berangin dan tidak melekit (ada mentholatum). Macam krim-krim biasa yang lain melekit. Bila apply kat badan anak once dia berpeluh mula lah melekit-lekit. Ini antara punca terjadinya ruam kat badan anak kita. Sebab taknak jadi macam tu la saya bertukar kepada Krim Herbal Blend ni. 

Yang ketiga adalah kerana Krim Herbal Blend PELBAGAI GUNA. Saya boleh pakai kat tumit kaki saya yang pecah-pecah. Ops pecah rahsia hehehe...Pecahkan lemak kat bahagian perut pun boleh. Saya selalu amalkan sapu kat bahagian pelipat contohnya siku dan lutut. Jangan tak tahu Herbal Blend Krim juga boleh kurangkan panas badan anak kita tau. Cuma saukan kat seluruh badan anak setiap kali lepas mandi. Suhu badan anak memang akan turun.Sebab tu la namanya pelbagai guna.

Yang Terakhir sekali punca saya jatuh cinta dan tekad untuk guna Krim Herbal Blend ni adalah kerana harganya yang sangat berpatutan. Bayangkan untuk sati tiub 113 gram hanya berharga RM27.50. Boleh digunakan satu famili pulak tu. 

Personally sebagai seorang ibu saya memang sangat-sangat galakkan setiap keluarga ada sekurang-kurangnya 1 tiub Krim Herbal Blend. Ubahlah dari menggunakan krim yang ada chemical . Lagi satu tahan lama. Anda hanya perlu oles sikit ja kat bahagian badan anak yang dah kena ruam. Jom saya sharing customer-customer yang memang puas hati sejak pakai Krim Herbal Blend Pelbagai Guna nie.

Testimoni Pengguna Krim Herbal Blend








Harga Krim Herbal Blend Pelbagai Guna

HANYA RM27.50 UNTUK SATU TIUB. Sangat berbaloi untuk anda dan keluarga anda.


Semoga perkongsian saya memberi manfaat dan penyelesaian kepada ibu-ibu yang risau anak dijangkiti ruam. Atasilah masalah ruam anak anda dengan cara semulajadi dan selamat. Masa depan anak anda di tangan anda... Anda mampu mengubahnya heheheh...macam iklan tv pulak.

Wassalam.......



0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Copyright © Mama Ashraf.blogspot.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com