Sunday, 13 August 2017

KESAN AKIBAT MAKAN VITAMIN C SELAMA SEBULAN YANG SANGAT MENGEJUTKAN

Ramai orang zaman sekarang sangat obses untuk kelihatan cantik.  Kebanyakan sanggup berhabis wang ringgit malah ada yang cecah puluh ribu 😱😱😱. Kat mana silapnya???  Malah ada yang tersilap pakai produk sehingga wajah menjadi berjerawat teruk dan kusam.

Al kisahnya 7 July yang lepas saya dapat whatsapp dari seorang customer dari Puchong.  Customer saya ni seorang pelajar sekolah menengah.  Katanya wajah dia berjerawat teruk akibat pernah tersalah pakai produk. Produk  xxxxx.  Biar lah rahsia ya.

10 July 2017 saya pergi hantar kat customer saya ni.  Ina namanya.  Saya explain siap2 bahawa makan vitamin C memang akan ambil masa untuk ok. Nak repair dalaman badan secara natural memang akan makan masa.

Alhamdulillah Ina angguk menandakan faham.  Saya explain cara makan blablabla....  Saya explain jugak vitamin C ni boleh jugak dibuat masker. Makin la teruja Ina nak try hihihi..

2 minggu lepas customer makan vitamin C saya whatsapp follow up.  Kot la dah mula dapat kesan ke kan.  Alamdulillah walaupun wajah Ina belum nampak perubahan lagi tapi Ina dapat banyak kebaikan lain.

Antara perubahan yang adik Ina dah alami ialah senang membuang. Padahal sebelum ni nak membuang seminggu sekali pun susah.  Siap package sakit bila nak membuang tau. Mau tak hepi beb.  Takde la stress bila masuk bilik kecik 😁😁.


Ina bagitau jugak yang sekarang dia mudah sangat tidur malam.   Dulu dia jenis yang payah nak tidur.  Ala-ala insomnia la jugak.  Sekarang kejap ja dah belayar.  Best sangat kan hihihi....  Takyah terkebil-kebil kira cicak melintas kat siling lagi hihihi....



Lagi satu perubahan yang dia paling suka ialah dia dah tak mengantuk dalam kelas. Bila fikir balik itu lah kebaikannya bila tidur malam berkualiti dan takde masalah susah nak tidur.  Bangun pagi badan kita dalam keadaan dah cukup rehat dan bersedia untuk sedut ilmu sepanjang hari. Lepas Ina bagitau perubahan yang dia dapat saya tak follow up dah. Cadangnya nak follow up bila dah cukup sebulan Ina consume Vitamin C.

Hampir sebulan kemudian..... 

Tengah siapkan alysha lepas mandi ada whatsapp masuk. Tettttt....  Rupanya Ina anta perubahan gambar dia lepas sebulan konsisten makan Vitamin C.  Yehuu... Serius ahkak hepi dapat bantu adik ni sembuhkan muka yang berjerawat teruk lepas silap pakai produk.


Ina cakap jerawat dia dah kering dan tak timbul lagi dah.  Kulit dia pun dah makin cerah.  Wow....  Saya memang hepi sangat. Rupa-rupanya Vitamin C bertindak baiki keadaan kesihatan yang lebih kritikal dulu seperti susah nak membuang, susah nak tidur dan suka mengantuk di siang hari.  Dah settle yang tu baru la dia bertindak rawat wajah pulak....  Nampak tak betapa banyak kebaikan dari sebotol Vitamin C.

Wow... Best gila kan 😍😍😍. Tu baru sebulan tau. Boleh tengok testimoni hot dari oven kat komen 😁😁

Psst....  Vitamin C ni sebotol RM97.50 dan tahan selama 6 bulan.  Kastemer ni student tau 😉😉. Jika korang nak beli direct secara online klik Vitamin C .

Umie +6017.4997159

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Copyright © Mama Ashraf.blogspot.com Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com