Kredit : Bali Tribunal News
Berikut adalah senarai yang dapat membantu kita semua memilih ikan untuk dimakan dan berapa kerap boleh dimakan berdasarkan paras merkuri mereka.
Pilihan Terbaik ( Cadangan 2-3 hidangan seminggu)
- Herring
- Ikan Bilis (Shaklee Omega Guard diperbuat daripada ikan bilis)
- Losbter
- Tiram
- Salmon
- Sardin
- Udang
- Sotong
- Tilapia
- Tuna dalam tin
- Ikan Keli
- Kerang
- Ketam
- Ikan Kod
Pilihan Baik (Cadangan makan 1 hidangan seminggu)
- Kerapu
- Bluefish
- Buffalofish
- Carp
- Ikan tenggiri Sepanyol
- Tuna, albavore/tuna putih
- Rockfish
- Seattrout
- Sheepshead
- Tuna yellowfin
Elakkan (Level Merkuri Tinggi)
- King mackerel
- Marlin
- Orange Roughy
- Jerung
- Swordfish
- Tuna,bigeye
Penyulingan Molekul Tiga Kali Ganda Membantu Menghapuskan Merkuri Dan Lain-lain Pencemaran Laut Yang Berbahaya
Jangan bimbang duhai sahabat. Kini anda berpeluang mendapatkan Omega 3 yang dijamin bebas dari sebarang pencemaran merkuri serta logam berat yang lain. Ini kerana bagi memastikan Omega Guard bebas daripada pencemaran merkuri dan logam berat yang lain Shaklee telah mencipta proses penyulingan molekul sebanyak tiga kali bagi memastikan minyak ikan tulen, pekat dan selamat digunakan.
Omega Guard mengandungi :
- Spektrum lengkp tujuh asid lemak perlu Omega-3 tulen
- Setiap hidangan disediakan dengan 546mg EPA dan 360mg DHA
- Menggunakan Penyulingan Molekul Tiga peringkat untuk meastikan ketulenan dan kesucian dalam masa yang sama mengeluarkan sebatian berbahaya sperti merkuri,plumbum,arsenik kadmium,dioksin,PBC dan pencemar lain
- Disahkan oleh Frien of the Sea untuk memastikan kelangsungan ikan dipertahankan.
Untuk maklumat lanjut klik link Kebaikan Omega Guard Shaklee
Untuk dapatkan Omega Guard secara online klik DI SINI.
Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi Umie di:
Umi Kalsom Awang Hat
💝 sms/Whatsapp : 017-4997159
No comments:
Post a Comment